Gewina Studentenactie!

Beste studenten in de wetenschaps- en universiteitsgeschiedenis,

Wij zijn Claire Morrison en Tim Debroyer, student-bestuursleden bij Gewina: het Belgisch-Nederlands Genootschap voor Wetenschaps- en Universiteitsgeschiedenis.

Gratis Wonderkamer Magazine

Om kennis te maken met Gewina bieden we jou gratis het eerstvolgende nummer van Wonderkamer aan. Je kan je gegevens hiervoor doorgeven tot 15 mei 2021 via de link onderaan deze mail. Zo kunnen we jou ook op de hoogte houden van nieuwe activiteiten die Gewina organiseert. Word je na het lezen van Wonderkamer graag ook lid van Gewina? Dan kan je voor de rest van het jaar lid worden aan een verlaagd tarief: €10 in plaats van €24.

MA activiteit

Specifiek voor masterstudenten zouden we graag een activiteit organiseren. We zijn zelf namelijk volop bezig met het schrijven van onze masterproef maar we vroegen ons toch af waar andere studenten binnen de wetenschaps- en universiteitsgeschiedenis hun scriptie over schrijven. Daarom kan je in onderstaand formulier ook aanduiden of je het zou zien zitten om op een online studentencongres je masterproef even kort aan medestudenten uit België en Nederland voor te stellen. In het formulier kan je daarnaast ook aanduiden of je graag zou deelnemen aan een online studentencafé waar we samen aan onze scriptie kunnen werken.

Zou je graag kennismaken met je medestudenten in de wetenschaps- en universiteitsgeschiedenis? Geef ons je gegevens dan door via deze link: https://forms.gle/yuE5kJNd39QT2HMd8

Mocht je nog vragen hebben of word je graag lid van Gewina, contacteer ons dan via claire.morrison@student.uva.nl of tim.debroyer@student.kuleuven.be 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PageLines